A nádtetős ház

 A nádtetős ház
  térkép megtekintése >>


Szállásinformáció


 
A nádtetős ház
… avagy egy otthonnyi szeretet Balatonszőlősön
 
 
Amikor a szőlősorok az arany és a rozsda minden árnyalatában a Balatonig futnak és a hegyek mögötti naplemente olyan színekben játszik, amilyet még nem láttál, a Balaton partján és lankáin akkor kezdődik az igazi élet. A szőlőfürtök már mézédesek, a környék szüreti lázban ég, a nap még szikrázik a víztükrön és a környék jobbnál-jobb bisztrói és éttermei is tárt kapukkal és olyan ételekkel várnak, amit nyáron hiába keresel.
 
 
 
Szerintünk foglalj szállást őszre a Nádtetősben.
 
A 8-12 fő befogadására alkalmas házikónál hangulatosabbat nem nagyon tudunk most mutatni a Balaton-felvidéken. A házban 4 hálószoba, konyha, nappali, az emeleten egy valódi gyerekparadicsom, tágas közösségi tér és fürdőszoba, a kertben hangulatos chill sarok és fedett grillterasz vár, amit hűvösebb időben is bátran ajánlunk.
 
A tulajdonosok olyan otthont teremtettek vendégeiknek, hogy nem csak a konyha, de a teljes ház felszereltségét nehéz túlszárnyalni. A fürdőszobában pipere- és tisztálkodáshoz szükséges cikkek, a gyerekszobában játékok, társasok, a nappaliban könyvek, felnőttek részére szóló társasjátékok, filmek és nyomtatóval is rendelkező dolgozósarok nyújt teljes komfortot.
 
 
 
A kertben található 3 roller a gyerekek kedvence, a 2 személyes tűzpiros Vespánál stílusosabb járművet pedig nehezen tudnánk elképzelni a környező utakra.
 
 
A reggeli kávét szürcsölhetitek a kerti babzsákokon ücsörögve, az esti sütögetéshez pedig már bekészítettük a faszenet és a hangulatfényeket, na meg a puha pokrócokat…
 
 
 
Itt foglalhattok: https://www.facebook.com/anadtetoshaz/
 Szállás képekben


           


Térkép