Vadkörte Vendégház

 Vadkörte Vendégház
  térkép megtekintése >>


Szállásinformáció


 
A Börzsöny szívében áll ez a gyönyörűen felújított házikó, mely egykor a település kádármesterének otthonául szolgált, ma pedig egy lelkes baráti társaság gondos munkájának köszönhetően előttetek is kitárja kapuit.
 
Bernecebaráti legszebb részén, a ház két szobájában öten kényelmesen elfértek. A kertben madárcsicsergés és nyugalom vár, a ház mögötti lépcsősor a templomhoz vezet, melynek dombjáról páratlan a panoráma.
 
 
 
 
 
 
A Vadkörte Vendégház tulajdonosai egy háromágyas és egy kétágyas szobát alakítottak ki a zavartalan pihenés érdekében. A kétágyas szoba külön bejárattal is rendelkezik, így igény esetén saját szférában, de mégis együtt pihenhettek. A házban gázkonvektorok, a nagyobbik szobában pedig extraként egy fatüzelésű kandalló is gondoskodik a melegről. 
 
 
Az épület felszereltség tekintetében is dobogós: a törölközőn, konyhai textíliákon és eszközökön túl, vendégpapucsok, a két szobában saját TV, gyors WiFi, ruhásszekrények, komód, a gyerekeknek játszósarok, mobil gyermekágy, társasjátékok, babakád, fellépő, WC szűkítő is rendelkezésre áll.
 
 
A vendégházban a közös étkezéseket a jól felszerelt konyha és étkező biztosítja. Kellemes időben érdemes a kertben reggelizni, az udvaron álló patinás kemence illetve bográcsozó pedig szuper élményt ad egy esti sütés-főzéshez.
 
 
 
Foglaláshoz, érdeklődéshez használjátok a következő linket: www.vadkortevendeghaz.huSzállás képekben


         


Térkép