TerAsz

 TerAsz
  térkép megtekintése >>


Szállásinformáció


 
 
Egyik lábad a TerAszon a másik már a Balcsi selymes vizében. 
Nincs strandbelépő és akár 1 éjszakára is foglalható. 
 
Kempingezni így is lehet…
Akár egy apartmanban
 
 
Teljesen felszerelt, VADONATÚJ, prémium kategóriás lakókocsi
a Balatonalmádi Yacht Camping árnyat adó fái alatt. 
 
 
 
Baráti társaságoknak
Akár 1 éjszakára is leugorhattok a Balcsira strandolni, bulizni, pihenni. Béreljetek vitorlást – ha szükséges hozzáértő személyzet is megoldott – tekerjetek egy kényelmeset a bicikliúton, készítsetek grillvacsorát és pattintsatok fel egy hűvös rozét az esti naplementében.
 
 
 
Családoknak
Ebben a kempingben a gyermekek kiemelt figyelmet kapnak. Az árnyékos és gondozott strandon, az északi parthoz képest szokatlanul sekély, fokozatosan mélyülő partszakasz várja a kicsiket.
A babacsomag keretében fürdetőkád, etetőszék és rácsos kiságy is bérelhető, de a gyermekfürdőszobában testhez álló körülmények között tisztálkodhattok.
A gyermekmedence, a bérelhető biciklik és hozzájuk tartozó utánfutó, a kismotor vagy a pedálos gokartok, az animációs programok, a játszótér, a sportpályák és a gyermekkenuk szuper szórakozási lehetőséget nyújtanak.
 
 
 
Bringásoknak
Érkezhetsz saját biciklivel is vagy választhatsz a kemping bérelhető bringái közül. Eltévedni nem fogsz, a camping épp a Balatoni bringakörút mellett fekszik és ha technikai problémád adódik a saját szervízben ez is orvosolható.
 
 
 
Az új, tiszta és mindennel felszerelt Wiesberger lakókocsi kerti garnitúrával rendelkező terasszal, felszerelt konyhával, étkezőasztallal, franciaággyal, emeletes ággyal és fürdőszobával, valamint WiFivel teszi kényelmessé nyaralásod és max. 4+2 fő részére nyújt pihenést.
 
 
 
 
Itt foglalj néhány éjszakát a Balaton TerAszára: www.terasz.eu
 Szállás képekben


         


Térkép