Vendégház a Zöld Kapuhoz

 Vendégház a Zöld Kapuhoz
  térkép megtekintése >>


Szállásinformáció


 

Egy csodálatos vendégház a Salgó vár lábánál az erdő szélén, vadregényes környezetben modern és ízléses berendezéssel.Két családi lakosztály, két szoba és egy különálló kisház teszi kényelmessé a pihenést. A tulajdonosok szívüket, lelküket adják a vendégeknek.
 


Érkezhetsz kedveseddel, barátokkal vagy családdal a pihenés garantált. Gyermekekkel nyaralóknak a szükséges felszereléseken kívül gyermekfelügyeletet is biztosítanak.

A maximálisan felszerelt apartmanok és kert mellett a tulajdonosok mind a ház kialakításakor, mind pedig működésben törekszenek a környezetkímélő életmódra. Így a ház felépítése mellett esővíz újrahasznosítással, szelektív hulladékgyűjtéssel is segítik a fenntartható turizmust.

 


A hat személyes lakosztályokban nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, két hálószoba, terasz, erkély található, melyekben LCD TV, kandalló, minibár, wifi és csodálatos kilátás teszi tökéletessé a mindennapokat.

A négy személyes szobákban, hálószoba, nappali, étkező, fürdőszoba és erkély található, melyek LCD TV-vel, wifivel, DVD lejátszóval felszereltek.

A kisház egy különálló épület a kertben két fő részére, vagy 1 gyermekkel ideális és konyhával, étkezővel, fürdőszobával, hálószobával felszerelt.

 


A kertben fűtött medence, hatalmas füves és fás terület, kerti sütögető, játszótér is található.
 


Bővebb információk: www.zoldkapuvendeghaz.infoSzállás képekben


         


Térkép