Malomporta

 Malomporta
  térkép megtekintése >>


Szállásinformáció


 

Dombok között, fák alatt visz az utad, madárcsicsergés kíséri lépteidet és melletted csörgedező patak siet, ahogy belépsz a bozsoki Malomporta mesebeli kiskapuján.

Az ódon vízimalomból az elmúlt évek alatt egy egész kis kultúrközpontot varázsoltak a tulajdonosok. A megújult falak csodálatos apartmanokat, odaadó vendéglátást, gasztronómiai élményeket, érdekes történeteket és különleges programokat rejtenek.

 A portához saját biokertészet, szőlőültetvény és pince, 4 hektáros állatfarm és egy kristálytiszta vizet adó forrás is tartozik.


Az egykori malomban található 6 apartman rendkívül tiszta, igényes és otthonosan berendezett, mindegyik saját fürdőszobával és jól felszerelt modern konyhával, valamint ingyenes WiFi-vel rendelkezik. Kisgyermekekkel érkezők részére is számos bababarát szolgáltatás könnyíti meg és teszi kényelmesebbé a pihenést.

Az apartmanokon kívül egy külön bejáratú „kunyhóban” a kifejezetten Bringaszállót keresők is találnak éjjeli menedéket. A padláson alhatsz, miközben a földszinten a kerékpárod is biztos helyen van. Tisztálkodásra a Malomporta melletti udvarról nyíló zuhanyzóval, WC-vel felszerelt szép és tiszta fürdőt használhatod.


A finom reggelit a malom egykori közösségi teréből kialakított Malomalja bisztróban fogyaszthatod el. Az ételek a saját kertészet és állatfarm illetve helyi kézművesek megbízható, magas minőségű alapanyagainak felhasználásával készülnek. A Malomalja nem csak reggeli idejére nyitja ki kapuit, napközben is bármikor betérhetsz ide néhány falat harapnivalóért, egy finom teára vagy süteményre.

 
Kirándulj, biciklizz, sétálj a levendulamezőn, lovagolja a szomszédban vagy strandolj a gyönyörű Rohonci tónál.

Ha kedved tarja süss kenyeret, készíts aszalványokat, ismerkedj meg a porta fűszernövényeivel, főzz lekvárt vagy feledkezz bele a szőlő- és bortermelés rejtelmeibe.

Gyermekeiddel simogasd meg az állatfarm kedvenceit, de akár a gondozásukban is részt vehettek vagy társasozzatok, bábozzatok, játszatok a Malmozóban.

Ha szeretsz szabadtéren sütni-főzni a Kemence-lugas biztosan tetszeni fog, a felette található Babaház pedig garantáltan rabul ejti csemetéidet.


Lehet még a Pajtában mozizni vagy koncertet hallgatni, családi szülinapot ünnepelni, örök hűséget fogadni, a "pincestégen" elvarázsolódni vagy csak úgy lenni, pihenni… és újra visszatérni.


A Malomporta közvetlen elérhetőségeit itt találod: www.malomporta.huSzállás képekben


           


Térkép