Patóhegyi Borházfalu

 Patóhegyi Borházfalu
  térkép megtekintése >>


Szállásinformáció


A Göcsej és az Őrség találkozásánál, Petrikeresztúr szőlőhegyén..

…egy merészet álmodó család sétálni indult a település szőlőhegyére. Egyszer csak megpillantottak 6 elhagyatott pincét… a mese időközben valósággá vált és a „happyendet” átélheted Patóhegyen.

A házak 1-4 személyesek, mindegyik nappali-konyha-étkezővel, kandallóval, fürdőszobával és hálószobákkal, fedett terasszal – kerti bútorokkal felszerelt, TV és lassú wifi is van + csodálatos panoráma. Parkolni pedig minden háznál közvetlenül a bejárat mellett lehet.

Kerti tó, fedett grillterasz, Ibolymama pincéjében pedig a család borai és finom ételei várnak nagy szeretettel.A hat mézeskalács házikó közül az Almafás ház a legkisebb, egy – két fő részére ideális.
A teraszról csodálatos kilátás nyílik.

 


A két személyes Mókuslak a legújabb ékszerdoboz, 200 m-re fekszik a többi háztól. Modern hangulatú, egy légterű házikó, a teraszról gyönyörű a kilátás a salomfai dombokra.

 


A Macskásház 2-4 fő részére kényelmes (kisgyermekekkel), sok-sok zöld kiegészítővel és berendezési tárggyal. A panoráma erről a teraszról is lenyűgöző.A Fülemüle egy mediterrán hangulatú, egy légterű, 2-4 fő részére kényelmes pihenést nyújtó házikó. A hálószobát és a nappalit boltív választja el, utóbbiban két fő részére kihúzható kanapé is található, így leginkább gyermekes családok részére ideális. A teraszról páratlan a kilátás.A kék színekben játszó Udvarház 1 igazi pince hangulatot idéz, búboskemencével és két hálószobával rendelkezik. Akár 4 felnőtt részére is kényelmes. Közös térkövezett beállója van az Udvarház 2-vel.A romantikus hangulatú Udvarház 2 a legnagyobb a házak közül. Két franciaágyas hálószoba és egy tágas étkező kapott benne helyet, igazi családi pihenőhely.

 


A Patóhegyi Borházfalu közvetlen elérhetősége: www.patohill.hu

 

Tekintsd meg a többi ízlésesen berendezett, tiszta és otthonos házat is.

Megnézem a többi szálláshelyet.Szállás képekben


           


Térkép