Kormorán kikötő

 Kormorán kikötő
  térkép megtekintése >>


SzállásinformációNyugalom szigete a Tisza-tó partján Tiszafüred-Örvénynél.

Csendes naplementék, horgászat, csónakázás, pihenés… egy jó könyv.


Szolgáltatások:

Bérelj kajakot vagy kenut és fedezd fel magad a tó élővilágát.

Ha szeretsz kerékpározni, ezt se hagyd ki, válassz a kikötő bringái közül és indulj tókerülő túrára (kb 70 km – kényelmes tempóban nézelődéssel kb 5 óra) - szinte végig a tóparton visz az út.

Ha a horgászat szerelmese vagy a felszerelésed ne hagyd otthon, akár saját teraszodról is hódolhatsz szenvedélyednek.

A vezetett csónaktúrát se hagyd ki, melyek a Tisza galériaerdőinek lombjai alatt visznek eredeti halászladikokból figyelheted a csodálatos víziéletet.


Szálláslehetőségek a kikötőben:

A 2 fős Vízikunyhókat elsősorban pároknak, barátoknak ajánljuk. A kunyhó teraszán asztal és székek, a kunyhóban kémiai wc és napelemes energiaellátás biztosított.
Elsősorban horgászathoz vagy csak teraszon ücsörgéshez, olvasáshoz, pihenéshez ideális.

 


 


A nyáron légkondicionált, télen fűthető Úszóházakban egy tágas, 33 nm-es felszerelt amerikai konyhás nappali nagyképernyős TV-vel, DVD lejátszóval, wifivel, két kétágyas hálószoba és két, a hálószobákból nyíló zuhanyozós fürdőszoba található.

A ház nappalijából és teraszáról pompás kilátás nyílik a Tisza-parti tájra. A fedett, 25 nm-es teraszról akár közvetlenül horgászhatsz a Tisza-tóban és szabad szemmel, távcső nélkül is megfigyelheted a vízimadarak életét. Elsősorban a hajótulajdonosoknak, horgászoknak, a természetkedvelő vízi turistáknak, családoknak és baráti társaságoknak ajánljuk ezt a szálláshelyet.

 


 


A nyáron kellemesen hűvös, télen fűthető Vízparti házakban két kétágyas, de pótágyazható hálószoba, valamint jól felszerelt étkezőkonyha és zuhanyozós fürdőszoba található. A házban kábeltévé, wifi teszi kényelmesebbé a pihenést.

A házak szélvédett teraszáról pompás kilátás nyílik a Tisza-parti tájra. Elsősorban hajótulajdonosoknak, horgászoknak, a természetkedvelő vízi turistáknak ajánljuk ezt a szálláshelyet.

 

 

 


A Kormorán kikötő közvetlen elérhetősége: www.kormorankikoto.huSzállás képekben


         


Térkép