Fogadó a Suttogóhoz

 Fogadó a Suttogóhoz
  térkép megtekintése >>


SzállásinformációVidéki vendégszeretet, kényelmes, barátságos, tiszta ízlésesen berendezett szobák várnak Nagykörű fogadójában és éttermében, a Közép-Tisza vidékén Szolnoktól 30 km-re.


A ház földszintjén került kialakításra a Szívesen és a Levendula szoba, melyek két fő kényelmes elhelyezését szolgálják, fürdőszobával és klímával is felszereltek.

A tetőtéri apartmanhoz fákkal övezett „sétány” vezet. Az apartman két szobája a Boróka és a Tulipán szoba két-két férőhelyes. A szobákhoz közös fürdőszoba tartozik, klimatizáltak és pótággyal bővíthetők.


Házi kedvenceket szívesen fogadnak. A házhoz tartozó vidéki udvarban a gyerekek örömére több állat is lakik, a lovasudvarban lovaglásra és az állatok gondozására is lehetőség van.


A Szívesen szoba hangulata visszatükrözi a vidéki romantika báját, melyben a finoman faragott mesés fabútorok, méhviasz illat, autentikus kiegészítők, puha textíliák, visszafogott színek vezetnek át a nagyvárosi rohanásból a vidék nyugalmába, ha megpihenni kívánsz. A Szívesen szobához egy közel 100 éves tolóajtón át parányi, de minden igényt kielégítő fürdőszoba tartozik. A nyári forróságot a légkondicionálással enyhítheted.

A Levendula szoba tágas, elegáns, ahol minden a nyugalomról és a kényelemről szól. A mívesen faragott bútorok, a hatalmas ágyak a boldog békeidőket idézik. A mezők és a falusi kertek virágai díszítik a szobát Macskássy Izolda festőművész selyem kollázsai formájában. A Levendula szobához egy nagyméretű, jól felszerelt fürdőszoba tarozik. A szoba méretéből adódóan pótágyazható és légkondícionálóval is felszerelt.

A tetőtéri apartman Boróka szobája tágas, méhviaszolt fenyőbútorokkal kialakított belső berendezése a 18-19. századi, vidéki kúriák hangulatát idézi, ízlésesen ötvözve a 21. századdal. A tetőtéri ablakok a Lovasudvar felé nyílnak, így a nyitott ablakoknál a szűnni nem akaró madárcsicsergés mellett a kukorékoló kakas, a kotkodácsoló tyúkok, lovak és macskák társalgása is hallható. A légkondicionált Boróka szoba alapterülete lehetővé teszi a pótágy elhelyezését.
A tetőtéri apartman másik szobája a Tulipán szoba, szintén légkondícionált. Berendezése stílusában egy egységet alkot a Boróka szobáéval. Mivel a Tulipán szoba tetőtéri ablakai a kis forgalmú utcafrontra nyílnak, így szinte hallani és tapintani lehet a csendet.
Az apartman két szobájához egy közösen használható fürdőszoba tartozik.


A fogadó közvetlen elérhetőségei: www.suttogoetterem.huSzállás képekben


       


Térkép