Bokréta Vendégház

 Bokréta Vendégház
  térkép megtekintése >>


Szállásinformáció


… a Bakony egy eldugott településén, annak is a legeslegutolsó „házikójában”… a tulajdonosok csokorba gyűjtötték a „legpihentetőbb” virágokat. Van itt harangvirág, százszorszép, vadrózsa és pipacs. Melyek a kertkapun kilépve is csokorba szedhetők, de a kapun innen a vendégház egy-egy apartmanját jelölik és díszítik.
A Bakony „hajtókáján” éjszakai tücsökzene, hajnali tehénbőgés, madárcsicsergés, csend, harangzúgás, nyugalom és béke honol.

A Bokrétában pedig barátságos fogadtatás, új, modern, kényelmes, tiszta, illatos enteriőr, gyönyörű tornác, játékok, homokozó, hinta, csúszda, grill, bogrács, jakuzzi, biciklik, wifi…
A kertkapuból elénk tárul a Somló és vára, a naplementét minden este az első sorból csodálhatjuk, ezen kívül saját kilátóteraszról gyönyörködhetünk a Kisalföldben és az Alpok hegycsúcsaiban is.
És…

„… Ebben a csöppnyi, hajdan szorgos svábok által felépített falucskában van a nagyméltóságú fraknói és galánthai Esterházy grófi család sírtemploma és kriptája. Ötvenkettő Esterházy álmodik itt, a nehéz levegőjű, dohos, történelemmel terhes örökkévalóságban, ahová mindig beszűrődik egy kis fény, bizonyságául annak, hogy valahol az élet és halál határának titokzatos ösvényén járunk.
Mi még itt – ők már odaát.” (In: Bayer Zsolt, 1100 év Európa közepén)
A francia Charles Moreau tervei alapján épült templom 1808 és 1818 között készült el. A Szentkereszt Felmagasztalása titulussal rendelkező templom a római panteon kicsinyített mása, egyben az Esterházy család mauzóleuma.
A templom görög kereszt alaprajzú, mely fölött hatalmas kupola magasodik - építésekor ez volt az ország legnagyobb kupolája.

 

Kinek ajánljuk:

Nyugalmat és természetet szeretőknek

Gyerekekkel

Mozgássérülteknek - ugyanis az apartmanok kerekesszékkel is megközelíthetőek

Családoknak és baráti társaságoknak

PároknakA Bokréta Vendégház 4 db külön bejáratú, tornácról nyíló földszinti apartmannal rendelkezik. Minden apartman előtérrel, egy légtérben található nappali - konyhával, hálószobával és fürdőszobával felszerelt. A konyha szuperül berendezett és a sütés-főzés-étkezés minden technikai eszköze megtalálható. A nappaliban LCD TV van és a ház egész területén működik a wifi.

A tornácról, a fedett teraszról és az emeleti fedett teraszról gyönyörű a panoráma. Az emeleten van egy hatalmas közösségi tér játékokkal, TV-vel, kanapéval, könyvekkel így rossz idő esetén sem lehet unatkozni.

Az udvaron homokozó, játékok, hinta, csúszda várja a gyerekeket és grillezni, bográcsozni is lehet a kert egy erre kialakított részén.

2016-tól egy kültéri medencével is bővült a szolgáltatások palettája, mely a kert egy elkerített részén található, így kisgyermekkel érkezőknek is teljesen biztonságos.

A Bokréta Vendégház közvetlen elérhetősége: www.bokretavendeghaz.huSzállás képekben


           


Térkép