Halasi Pince

 Halasi Pince
  térkép megtekintése >>


Szállásinformáció


„A VILLÁNYI az elegáns bor, a gavalléroké és a dámáké… Kedves, nem igényes humora van… Minden előnye akkor bontakozik ki, ha az ember frissen fürdött, borotválkozott, tetőtől-talpig átöltözött... Éppen csak annyi izgalmat kelt, amennyi a táncosok társalgásához kell. Mértéktartó, finom, jólnevelt.”  (In: Hamvas Béla, A bor filozófiája)

Villány belvárosában… egy pince, egy étterem, egy panzió, egy tulajdonos. Villány egyik legfiatalabb borászatának ódonnak nem mondható falai a szőlő iránti tiszteletet és alázatot, a táj és vidék szeretetét, a vendégek iránti odaadó kedvességet, gasztronómiai tudást, élvezetet, a modern és a hagyományok ötvözetét fonják körbe.

A recepción a „tényleg kedvesek”, a szobádban a gerendaágyat megpillantva „ezt otthon is elfogadnám”, az étteremben vacsora közben a „kifogástalan és mennyei”, a boraikat kóstolva, pedig a „Hamvas Bélának megint igaza volt”… mondatok jutnak majd elsőként eszedbe, ha eltöltesz néhány napot Villányban, a Halasi Pincészet vendégeként.

A szobák fából, gerendából készült bútorokkal vannak berendezve, zuhanyzós fürdőszobával, LCD TV-vel, kapszulás kávéfőzővel rendelkeznek és a ház kávézója 0-24 óráig nyitva áll.

 

A Halasi Pince közvetlen elérhetősége: www.halasipince.comSzállás képekben


           


Térkép