Pastel Guest House

 Pastel Guest House
  térkép megtekintése >>


Szállásinformáció


 

MODERN és VINTAGE, HARMÓNIÁVAL fűszerezve… 

Extrák: hangulat, kedvesség, őszinte odaadás és tisztaság.


Stílus, kényelem, barátságos és közvetlen fogadtatás, „újillat” az egész házban, terasz, grill, hortenziák, zöld fű, Bodzi a vizsla… ez mind és ennél egy kicsit több a Pastel Guest House, Balatonfüred legújabb vendégháza.

És a vízpart gyalog max. 10 perc..


6 db kétágyas szoba fürdőszobával, bérelhető egyben, vagy külön-külön.

Zárt parkoló, gyönyörű kert, étkező és konyha, terasz, korlátlan kávé és tea, wifi.

 

 

Egy kedves vendégünk írta a Pastel Guest House-ban töltött karácsony után:

"Biztos mindenki emlékszik rá, hogy milyen volt gyerekkorában felébredni karácsony reggelén. Én mindig hatalmas izgalommal vártam azt a reggelt. És az az érzés, hogy egész nap együtt van a család és velem (az akkori gyerekkel) játszik a sok felnőtt, utánozhatatlan érzés.

 

Amikor január elején elmentünk a közös karácsonyi meglepetés hétvégénkre Füredre, viszont pont ezt éreztem. Először. Felnőtt létemre.

 

A gyönyörű, vadonatúj házban mezítláb jártunk, reggel körbeültük a bőségesen megrakott reggelizőasztalt, együtt ébredeztünk kényelmesen. Amikor összeszedelődzködtünk, elmentünk minden nap sétálni a partra. Közben hangosan nevettünk. Esténként pedig társasoztunk mindannyian hajnalig. Pont úgy, mint gyerekkoromban. Sőt. Most azért volt sokkal jobb, mert tudatosan boldog voltam. Tudom, hogy ezzel megint sokkal közelebb kerültünk egymáshoz és olyan emlékeket szereztünk újra együtt, amiket örökre a szívünkbe fogunk zárni. Ezt minden évben meg fogjuk ismételni, az tuti!"

 

 

A vendégház közvetlen elérhetősége: www.pastelguesthouse.comSzállás képekben


         


Térkép