Imola Udvarház

 Imola Udvarház
  térkép megtekintése >>


Szállásinformáció


 

Az Imola Hotel Udvarház az egri Vár közvetlen szomszédságában, a történelmi belváros sétáló övezetében helyezkedik el.

Az Udvarház családias, baráti hangulatú, mindösszesen tizenöt újonnan berendezett, fiatalos lendületet árasztó szobával rendelkezik, melyek között megtalálhatók a felesleges túlzásoktól mentes, ugyanakkor funkcionalitásukat tekintve első osztályú, főként üzleti utazók és párok számára ideális egy és két ágyas szobák.A családok vagy baráti társaságok által közkedvelt, modern, több légteres apartmanok tágas méretbeli adottságaikkal és a teljes mértékben felszerelt konyhával szolgálnak tökéletes ideiglenes otthonként minden Vendég számára.

A szobákból csodálatos kilátás nyílik Egerre és az egri várra. A legtöbb szoba teraszán ülve a nyüzsgő belvárosi élet, a megelevenedő történelem részeseivé válhatunk.

 

 Business szoba (egyágyas)
Az új szárnyban kialakított két egyágyas szobát elsősorban üzleti utazók számára ajánljuk. A szobákban szimpla ágy (90 cm széles) és zuhanyzós fürdőszoba található. Beépített szekrény, dolgozóasztal, bőröndtartó, LCD TV, telefon, minibár és WIFI internet szolgáltatás biztosítja a kényelmet.

 


Standard szoba (kétágyas)
A hat kétágyas szoba mindegyikében franciaágy található, így párok részére kiválóan alkalmasak. A szobákhoz részben káddal-, részben zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba és egy tágas előtér tartozik.
A legtöbb szobához tartozik erkély is, mely a városra néző különleges panorámával kápráztatja el a lakókat.  Beépített szekrény, dolgozóasztal, bőröndtartó, LCD TV, telefon, minibár és WIFI internet szolgáltatás teszik kényelmesebbé a pihenést.

 


Family apartmankonyhával felszerelt
A nappaliból, hálószobából és konyhából álló apartmanok 2 felnőtt és max. 2 (14 év alatti) gyermek számára jó szívvel ajánlott szobatípus.
A három apartmanhoz részben káddal-, részben zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba tartozik.

 


Family apartman két hálótérrel
Ez az apartman családok vagy kisebb baráti társaság részére lehet ideális. A nappaliból nyíló két hálótér egyikében franciaágy a másikban egy illetve két különálló ágy került elhelyezésre, így 4 felnőtt vagy akár egy 5 fős család részére is megfelelő szobatípus.

 

 

 Az Udvarház mellett található Macok Bisztró és Borbár könnyed és fiatalos lendületű hely az egri vár tövében, nemzetközi ételeket egries stílusban bemutató konyhával és olyan borkülönlegességekkel, amelyek már csak a gyűjtők pincéjében találhatók meg.
Macsinka János, akit méltán nevezhetünk Eger séfjének, legfontosabb célkitűzése között szerepel, hogy kivívja a város legjobb konyhája címet és mellette olyan családias, baráti légkört teremtsen a Macokban, ahol generációk élvezhetik együtt a jó ételeket és borokat, kötetlen hangulatban, mintha otthon lennének.

 

 

 


Konferenciateremre vonatkozó lehetőségek

Technikai felszereltség:
•    Természetes fény
•    Beépitett hangtechnika
•    Beépitett vetítéstechnika
•    Légkondicionált helyiség
•    Igényes, modern bútorzat és berendezés
•    Igény esetén további kiegészitő eszközöket biztosítunk: flipchart, laptop, stb.

Befogadóképesség:
•    U-alaku elrendezéssel: 12 fő
•    Négyzet alakú elrendezéssel: 16 fő
•    Széksoros elrendezéssel: 25 fő

 

Az Imola Udvarház közvetlen elérhetősége: http://www.imolaudvarhaz.hu/

 
 Szállás képekben


           


TérképNagyobb térképre váltás