Bruckner Villa Apartmanház

 Bruckner Villa Apartmanház
  térkép megtekintése >>


Szállásinformáció


A 2004-ben épült Bruckner Villa Apartman-ház Balatonfüred-Arácson, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park határában a Péter-hegyen, az erdő közelségében, nyugodt, csendes környezetben helyezkedik el. Gyönyörű körpanoráma nyílik a tóra és a Tihanyi-félszigetre. A tágas, ápolt kert napozásra és sportolásra is lehetőséget nyújt a kedves vendégeknek, valamint a kerti pavilonnál a grillezőt is használhatják. Autóikkal biztonságosan parkolhatnak a zárt udvarban. 
A villában négy különböző méretű panorámás apartman található. Az apartmanok önellátóak, teljesen felszereltek. Mindegyik apartmanhoz TV, külön konyha-étkező és külön fürdőszoba tartozik. A mosókonyha közösen használható.


AI típusú apartman

Férőhely: 3 ágy + 1 pótágy
Terület: 70 m2 + 15 m2 terasz

Az apartman a ház földszintjén található, közvetlen kert-kapcsolattal, nagy nappali-hálóval, nagy konyha-étkezővel, fürdőszoba zuhanyzóval, káddal, gépesített konyhával rendelkezik.
 

 AII típusú apartman

Férőhely: 2 ágy + 1 pótágy
Terület: 30 m2 + 30 m2 terasz

Az apartman a ház földszintjén található, közvetlen kert-kapcsolattal, előtérrel, hálószobával, konyha-étkezővel, fürdőszoba zuhanyzóval, felszerelt konyhával rendelkezik.
 

 AIII típusú apartman

Férőhely: 2 ágy + 1 pótágy
Terület: 30 m2
Az emeleten található apartman előtérrel, hálószobával, konyha-étkezővel, fürdőszoba zuhanyzóval, felszerelt konyhával rendelkezik.
 

 AIV típusú apartman

Férőhely: 4 ágy + 2 ágy a nappaliban
Terület: 100 m2 + 12 m2 terasz + 10 m2 terasz

Az apartman emeleti elhelyezkedésű, két hálószobával, nagy nappalival, felszerelt konyhával, étkezővel, a fürdőszoba káddal, zuhanyzóval, két WC-vel felszerelt.
 

 

 

 

A villa közvetlen elérhetősége: www.brucknervilla.hu Szállás képekben


       


TérképNagyobb térképre váltás